FAQ

Is een SPOKE wel een betrouwbare fiets?

Elke SPOKE. Is meerdere keren door een kwaliteitscheck gegaan voordat we er mee aan de slag gaan. Eerst wordt het frame op orde gemaakt, Als het frame dan langs de poedercoater is geweest krijgt de fiets nogmaals een check. De fiets is dan bijna niet van nieuw te onderscheiden en bestand tegen weer en wind. Na een korte testrit gaat de fiets in de doos en onderweg naar de klant.

Hoe wordt een SPOKE. Gemaakt?

Een SPOKE. bestaat meestal uit een gebruikte stations-fiets die in beslag is genomen door de gemeente, Als het frame geen deukjes, scheurtjes of andere kwaaltjes heeft wordt deze gezandstraald en gepoedercoat in de kleur die de klant heeft opgegeven. Als het frame terugkomt worden er alleen maar nieuwe onderdelen op het frame gedaan. Van de trapas tot de banden, elk onderdeel is nieuw!

Waarom gebruikt SPOKE. geen gebruikte onderdelen?

Gebruikte onderdelen zijn natuurlijk de meest duurzame oplossing, echter ervaren wij veel problemen met gebruikte onderdelen en kiezen we alleen voor nieuwe onderdelen van degelijke kwaliteit. Hierdoor zien al onze fietsen er hetzelfde uit, we gebruiken namelijk bijna altijd dezelfde onderdelen voor verschillende frames.

Is het moeilijk om een SPOKE. klaar te maken vanuit de doos?

Gemiddeld zal iemand ongeveer 5-10 minuten bezig zijn met het in elkaar zetten van een SPOKE. Heb jij hulp nodig bij de montage? Neem contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn fiets ook ophalen bij SPOKE?

Zeker! bij de verzending kun je kiezen voor optie: ophalen. Als de fiets dan klaar is kun je deze ophalen in Zwolle.

Heb ik garantie op mijn fiets?

De meeste onderdelen hebben een garantie van 1 jaar. Het frame heeft een garantie van 5 jaar. Maar deze is niet zonder reden retourneerbaar. Dat komt omdat onze fietsen op aanvraag worden gemaakt en wij dus niet hetzelfde frame aan iemand anders zouden kunnen verkopen. Mocht er echter iets kapot gaan buiten de garantieperiode zijn wij altijd meedenkend met de klant en helpen wij waar mogelijk.

Welk gereedschap heb ik nodig voor de montage?

Een Inbussleutelset, sleutel 15.

Wat kan SPOKE. betekenen voor mijn bedrijf?

Wij kunnen een fiets maken helemaal op maat voor uw bedrijf en medewerkers. Zo kan uw logo op de diagonale stang komen te staan. Dit doen we altijd in overleg via telefoon of bij ons op de locatie.

CONTACT

Klantenservice
We helpen je graag verder met je zoektocht. Daarom kan je alleen langskomen op afspraak, zodat we zeker weten dat we voor je klaar kunnen staan. Maak je afspraak via de mail of telefoon.
Voor al uw vragen: info@spokebikes.nl
Direct iemand spreken: 06-12373945
SPOKEhuis
Grote voort 8-10
8041 AM Zwolle.

SPOKE.

  • Contact
  • Exporer
  • Missie
  • HELP
KLANTENSERVICE
We helpen je graag verder met je zoektocht. Daarom kan je alleen langskomen op afspraak, zodat we zeker weten dat we voor je klaar kunnen staan. Maak je afspraak via de mail of telefoon.
Voor al uw vragen: info@spokebikes.nl
Direct iemand spreken: 06-12373945
SPOKEHUIS
Grote voort 8-10
8041 AM Zwolle.
NEEM CONTACT OP
Begin je zoektocht
Bij SPOKE. ben je aan het juiste adres voor mannen- en vrouwenfietsen. Ook denken we graag met je mee over een (zakelijk) fietsplan.
Onze missie
De meest persoonlijke stadsfietsen in alle kleuren voor iedereen. Met zo min mogelijk vervuiling voor onze planeet door het hergebruiken van oude frames.
HELP
Benieuwd hoe stevig onze fietsen zijn? Of hoe je 'm in elkaar zet na levering? Check de FAQ voor alle antwoorden.

© 2022 VOF SPOKE